Hronika

Racija u dva banjalučka lokala, pronađena droga

BANJALUKA – Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka su tokom vikenda izvršili raciju u dva ugostiteljska objekta u Banjaluci u kojoj su pronašli drogu.

Kako navode iz PU Banjaluka, pronađeno je više pakovanja pvc vrećica sa materijama koje asociraju na opojne droge (marihuanu, kokain i spid).

“Pet lica, od kojih dvoje maloljetnika, je ispitano na okolnosti posjedovanja opojne droge, a njihova prekršajna ili krivična odgovornost će se utvrditi nakon završenih svih potrebnih mjera i radnji, o čemu će se obavjestiti i nadležni ograni”, navedeno je u saopštenju PU Banjaluka.

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, preduzeli su i niz drugih mjera i radnji u kojima su sankcionisana lica zbog počinjenih prekršaja po Zakonu o javnom redu i miru RS i Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH i u narednom periodu nastaviće se sa sličnim aktivnostima u cilju zaštite građana i njihove imovine i prevencije inkriminisanih radnji.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!