Društvo

Radojičić: Nerazjašnjeno stradanje Davida Dragičevića – sjenka nad gradom

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je da to što još nisu razjašnjene okolnosti pod kojim je stradao dvadesetjednogodišnji David Dragičević drži sjenku nad gradom.

– Uz brojne spekulacije i razna tumačenja šta se sve desilo nema odgovora istražnih organa. To sve vrijeme drži sjenku nad našim gradom, nad turizmom i nad mnogim drugim događajima – rekao je Radojičić.

On je podsjetio da su slike o prošlogodišnjim dešavanjima, naročito tokom novogodišnjih praznika, sigurno ostavile utisak i izvan zemlje.

Radojičić je naveo da se gradske vlasti trude da urade sve da Banjaluka i svojim građanima i gostima bude prijatna, gostoljubiva i bezbjedna i da dolazi što više ljudi.

– I sa novim regionalnim šoping molom Delta planetom činimo sve da dobijemo nove posjetioce u našem gradu – dodao je Radojičić.

Tijelo Davida Dragičevića pronađeno je 24. marta 2018. godine u koritu rijeke Vrbas, na ušću Crkvene. Nestanak Davida Dragičevića prijavljen je 18. marta prošle godine.

(SRNA)

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!