Sport

Bajern ulaže 200 miliona evra u tim

Uprava Bajerna spremila je najmanje 200 miliona evra za transfere u ljetnjem prelaznom roku, potvrdio je predsjednik kluba Uli Henes.

Loading...

Bajern je, za razliku od ranijih godina, odlučio da uloži veliki novac u rekontrukciju i podmlađivanje tima, koji napuštaju veterani Frank Riberi i Arjen Roben, uz otkup ugovora Hamesa Rodrigesa od Real Madrida, najavio je Henes.

“Ispred nas je daleko najveći investicioni projekat u istoriji Bajerna. Fudbal se promijenio, sada se vrti više novca, ali trofeje donose igrača sa karakterom i harizmom”, rekao je Henes za “Bild”.

Sigurno je da će Bajern srušiti rekordan transfer Korentina Tolisoa od 42 miliona evra i to ubjedljivo, jer se očekuje dolazak Lukasa Ernandesa iz Atletiko Madrida za 80 miliona.

Već su završeni poslovi sa njegovim zemljakom iz Francuske Benžemenom Pavarom iz Štutgarta za 35 miliona, kao i sa talentovanim napadačem Jan-Fetom Arpom iz Hamburga za 2,5 miliona.

Sljedeći je krilni napadač Lila Nikolas Pepe, za koga će Bajern takođe izdvojiti 80 miliona, a onda i Kalum Hadson-Odoi koga bi mogao da plati Čelsiju još 35 miliona.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!