Banjaluka

„Građanska patrola“: Prijavljena oštećenja na dječijim igralištima

Putem aplikacije „Građanska patrola“, u proteklih desetak dana, sugrađani su prijavili oštećenja na dječijim igralištima kod vrtića „Moje sunce“, zatim u Ulici Save Ljuboje na Starčevici, te u Lazarevu. U većini slučajeva, radi se o oštećenim igračkama ili krađi rekvizita. Po izboru izvođača radova, sva oštećenja na dječijim igralištima će biti sanirana, a Gradska uprava i ovoga puta apeluje na sve građane da čuvaju komunalnu opremu i prijavljuju sva uočena oštećenja.

Loading...

Oštećenja su, takođe, prijavljena na dječijem igralištu u krugu Akvane, a izvođaču radova naloženo je da otkloni nedostatke, budući da su rekviziti još u garantnom roku.

Pored toga, građani su u Ulici Nikole Pašića prijavili nepropisno postavljen kontejner, a nadležno Odjeljenje za komunalne poslove je izdalčo nalog „Čistoći“ da se kontejner postavi na propisnu lokaciju. U Ulici kralja Nikole prijavljeno je da nisu orezana stabla u drvoredu čija krošnja ugrožava prolaz pješaka. Po ovoj prijavi, naloženo je orezivanje stabala.

Uz to, ulegnuća na kolovozu i zapušeni slivnici evidentirani su na lokaciji kod Gradskog mosta, a naloženo je da se otklone ovi nedostaci.

 

 

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!