Magazin

Da li su oni najveći egoisti zodijaka?

Ako je zdravo voljeti sebe, kod nekih horoskopskih znakova ta ljubav je malo izraženija nego kod drugih.

Od 12 znakova zodijaka tri se izdvajaju kao najveći narcisi koji obično nisu u stanju da vole nikoga više od sebe. Evo o kojim je znakovima riječ:

Loading...

Ovan

Pripadnici ovog znaka obično sebe smatraju najpametnijima, najposebnijima i generalno boljim od ostalih u svemu. Zato baš i nisu omiljeni u društvu i obično imaju malo bliskih prijatelja, a njihova izražena narcisoidnost koči ih i u pronalasku ljubavi.

Vaga

Vage se smatraju jednom od najpovršnijih znakova zodijaka. Osobe rođene u ovom znaku obično vole lijepe stvari i lijepe ljude, a trude se i same da budu najljepše što mogu. Uživaju u pohvalama drugih i komplimentima jer obožavaju da budu u centru pažnje, a kada nisu, potrudiće se da budu. U stanju su da hvale sami sebe i pričaju o svojim postignućima.

Lav

Vatreni Lavovi poznati su po svojoj egocentričnosti koju uglavnom uopšte i ne skrivaju. Oni se vrlo javno i vrlo iskreno dive sami sebi jer zaista vjeruju da su od drugih bolji u svemu. Ali iako za sebe vole da misle da su omiljeni u društvu, istina je najčešće skroz suprotna jer rijetki mogu da se nose s njihovim egom.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!