Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Banjaluka

PRIDRUŽITE SE Gorska služba spasavanja prima nove članove

Gorska služba spasavanja Banjaluka organizuje u aprilu pristupni kurs za prijem novih članova i poziva zainteresovane sugrađane da im se priključe.

Uslovi za prijem u GSS Banjaluka su da je kandidat starosne dobi između 20 i 35 godina, potvrda o ljekarskom pregledu koju izdaje Zavod za medicinu rada i sporta RS, te obavezno prisustvo predavanjima i vježbama u trajanju od dvije sedmice.

– U slučaju da je kandidat stariji od navedenih godina, treba da u prijavi naglasi da li posjeduje vještine ili znanja koje su od važnosti za GSS, te će komisija za ocjenjivanje kandidata razmatrati prijem na kurs – precizirali su iz GSS-a.

Svoje prijave, kao i eventualna dodatna pitanja ili nejasnoće po pitanju kursa, zainteresovani građani mogu poslati na adresu: [email protected]

Gorska služba spasavanja Banjaluka je dobrovoljna, neprofitna, humanitarna i stručna organizacija kojoj je osnovni zadatak spasavanje i pružanje prve pomoći unesrećenima na nepristupačnim terenima.

GSS može da djeluje i u urbanim uslovima u slučajevima saobraćajnih nezgoda, elementarnih nepogoda kao što su poplave, visoki sniježni nanosi, niske temperature ili požari.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button