Sport

Krstajić: “Orlovi” pokazali kvalitet, ima stvari koje treba popraviti

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić je poslije remija sa selekcijom Njemačke (1:1) u prijateljskoj utakmici istakao da su “orlovi” pokazali veliki kvalitet, ali i da ima stvari koje treba popraviti u narednom periodu.

Mladen Krstajić je istakao da je Srbija igrala bez sedam, osam zaista važnih igrača, ali je reprezentacija djelovala kao uigran tim iako nisu imali mnogo vremena za pripreme i čestitao je ekipi na pokazanoj borbenosti.

Loading...

“Naša mlada ekipa je pokazala kvalitet i karakter. Momci su potvrdili da imaju dobar potencijal. Prvo poluvrijeme smo djelovali veoma dobro, dali gol, a imali još nekoliko prilika da na odmor odemo sa ubjedljivijim vođstvom. Ko zna kako bi se onda do kraja odvijale stvari. Normalno je da su Nijemci uzvratili u nastavku, podigli su se, bili opasni u nekoliko situacija, ali smo tada imali odličnog Marka Dmitrovića. Poslije svega viđenog, rezultat je zaslužen, a ja bih čestitao mojim igračima jer su dali maksimum i to je najbolji pokazatelj kako treba da se igra u dresu Srbije. Uvijek do kraja, maksimuma. Čestitao bih i Nijemcima, prije svega na gostoprimstvu”, rekao je Krstajić poslije utakmice.

Strijelac za srpski tim je bio Luka Јović, napadač Ajntrahta iz Frankfurta.

“Luka je potvrdio svoj potencijal i u ovoj utakmici. Obećao mi je prije utakmice da će dati gol, vidjeli ste koliko mu je vremena trebalo. Radi se o sjajnom igraču odličnog karaktera i pred njim je lijepa budućnost”, dodao je Krstajić.

Utisak je na kraju pokvario neoprezan start Milana Pavkova nad Lerojem Saneom zbog čega je dobio crveni karton.

“To je možda i jedina loša stvar koja se dogodila. Ali, molim vas, razumite igrača. Nije bilo namjerno. Pavkovu je ovo bila prva utakmica za reprezentaciju”, rekao je selektor.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!