Nauka i tehnologija

Yahoo mail uskoro dobija niz novih funkcija

Yahoo mail će uskoro dobiti novo lice. Uoči dolaska novih trendova i neminovnog velikog redizajna Gmaila, čini se da je i Yahoo odlučio da pokaže sve što može da ponudi.

Prvi veliki novitet je ubrzanje samog sistema. Developeri iz Yahooa najavili su ubrzanje učitavanja od čak deset odsto i uveliko smanjen broj iritantnih grešaka.

Loading...

Drugi zanimljiv dodatak je integracija RVSP-a koji, ukratko, omogućava da u pravom vremenu jednostavnim klikom potvrđujete ili odbijate pozive na događaje i sastanke.

Ovo će pomoći svim korisnicima koji moraju da urade veliki broj stvari odjednom i kojima brza mogućnost odgovaranja na pitanja znači razliku između poštovanog i nepoštovanog roka.

Drugi dobrodošli dodatak u kojem će apsolutno uživati kreativniji korisnici jesu takozvane foto-teme koje u principu služe kao skinovi za Yahoo Mail.

Konačno, tu je i mogućnost bogatog uređivanja teksta za automatske odgovore, što znači da ćete u mailove koje Yahoo šalje tokom vašeg godišnjeg odmora moći da ubacujete GIF-ove ili slike.

Ukratko – svi ovi noviteti trebalo bi da pomognu Yahoo Mailu da se istakne, što je vrlo važno za njihov opstanak na tržištu. Riječ je, naime, o jedinom dugovječnom i često korišćenom proizvodu iz Yahooa koji i danas koriste milioni ljudi.

Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!