Sport

Nakon skoro dva mjeseca Ikardi se vratio na trening Intera

Argentinski golgeter Mauro Ikardi vratio se na trening Intera poslije šest nedelja van tima, prenose italijanski mediji.

Ikardi je trenirao sa saigračima u centru “Apijano Đentile” prvi put od 13. februara, kada je odstranjen iz ekipe zbog nesuglasica sa upravom kluba oko novog ugovora.

Treningu su prisustvovali i čelnici kluba, među kojima je bio i sportski direktor Đuzepe Marota, čovek koji je najviše radio da se problem riješi.

Posljednji meč 26-godišnji napadač odigrao je 9. februara protiv Parme u Seriji A, a potom je ostao bez kapitenske trake i izbačen iz ekipe zbog velikog mimoilaženja za potpis nove saradnje.

Ikardi, zajedno sa suprugom i agentom Vandom Narom, tražio je godišnju platu od devet miliona, Inter je nudio tri miliona manje i da se izbaci izlazna klauzula od 110 miliona u periodu od 1. do 15. jula, na šta Argentinac nije pristao.

Argentinac, koji je čak govorio i da ima povredu koljena, trebalo bi da bude u konkurenciji za utakmicu protiv Lacija 31. marta.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!