Društvo

Ispovijest Davora Dragičevića za srpski NIN: U Davidovo ubistvo umiješani policija i Dodik

Dio ispovijesti Davora Dragičevića za NIN, date samo nekoliko sati nakon što je tijelo svog mrtvog sina položio u grob u Beču u Austriji, nakon ekshumacije u Banjaluci

Posjedujem čvrste dokaze da je riječ o ubistvu u koje su umiješani vrh policije, Milorad Dodik, Željka Cvijanović i Tužilaštvo RS. David je bio vrhunski poznavalac IT tehnologije, studirao je ETF. Pronašao je nešto što kompromituje MUP i državni vrh RS.

Loading...

Zato od prvog trenutka tvrdim da je ovo organizovano ubistvo. Kamere jedne banke snimile su premlaćivanje mog djeteta u kome je učestvovala policija. Policija RS je zločinačka, mafijaška organizacija i zato sam predao Sarajevu sve materijale, kaže Davor Dragičević za za srbijanski Nin.

Ako se pitate zašto bi se vrh MUP Republike Srpske i države obračunavao sa jednim 21-godišnjim mladićem, Davidom Dragičevićem, koji je na kraju ubijen, njegov otac Davor daće vam odgovor. On između ostalog govori i o porazima novonastalih država na prostoru eks-Jugoslavije, nas kao civilizovanih ljudi, te da je mjerna jedinica tih poraza postapokaliptičnih razmjera. Po principu – spržene zemlje.

Davor kaže: „David je, kada je imao 15 godina, nosio transparent za pokojnog Nikolu Đurovića. Nikola je bio momak od 21 godinu koga je na kružnom toku u Banjaluci ubio tadašnji ministar unutrašnjih poslova Stanislav Čađo. I njegov otac je vrlo jasno iznio dokaze da je Stanislav sjedeo na mjestu vozača, a na mjestu suvozača Milorad Dodik“…

Davor istovremeno ukazuje na činjenice šta je otkrio njegov sin, mladi IT student, što ga je koštalo života.

“Moj sin David Dragičević, dijete od 21 godinu, student dva fakulteta, otet je prošle godine 18. marta, mučen, zlostavljan, silovan, masakriran i šest dana kasnije u ranim jutarnjim časovima, njegovo beživotno tijelo pronađeno je u kanalizaciji. Posjedujem čvrste dokaze da je riječ o ubistvu u koje su umiješani vrh MUP RS, Milorad Dodik, Željka Cvijanović i Tužilaštvo RS.

– Na pres-konferenciji prošle godine 26. marta, koja je održana u tom sazivu gdje je bio i vrh MUP RS i patolog Željko Karan, slagali su sve i jednu činjenicu i optužili moje mrtvo dijete da je lopov, narkoman i samoubica. Prošle godine, 5. aprila izvukao sam dijete iz hladnjače, odsjekao mu pramen kose i poslao na analizu u Austriju, u Beč. Analiza je potvrdila, a moj sin je testiran na više od 200 različitih opijata, i uličnih droga, da nije u tijelu imao ništa od navedenog.

– A vrh MUP RS i tužilac i ministar policije Dragan Lukač javno su iznijeli tvrdnje obdukcionog zapisnika gdje piše da je David u sebi imao marihuanu, alkohol i LSD.”

Ovo je dio ispovijesti Davora Dragičevića za NIN, date samo nekoliko sati nakon što je tijelo svog mrtvog sina položio u grob u Beču u Austriji, nakon ekshumacije u Banjaluci.

Izvor
NIN
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!