Društvo

Dodik: Utvrditi istinu o stradanju Davida Dragičevića

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas u Banjaluci da svi žele da što prije bude utvrđena istina u slučaju tragično stradalog Davida Dragičevića, a da najveću odgovornost ima nadležno tužilaštvo.

– Želim da se dođe do istine i od početka smo bili uz Davora Dragičevića sa željom da pomognemo u rasvjetljavanju događaja. Ovo je bolno i svi želimo da istina što prije bude otkrivena – rekao je novinarima Dodik, koji je i lider SNSD-a.

Otac nastradalog mladića Davor Dragičević danas je na ozvaničenju predizborne kampanje SNSD-a došao noseći natpis “Ko je ubio Davida?”.

Loading...

Dodik je istakao da nije problem što je došao Davor Dragičević, jer je svima cilj da se dođe do istine.

– Međutim, ovdje se radi o politizaciji. Uputiću ga da to traži od nadležnog tužilštva, od kojeg i mi tražimo da radi svoj posao. Vjerujem da će otići i na mitinge ostalih političkih partija – dodao je Dodik.

On je podsjetio da je izjavio saučešće Davoru i da je ispoštovao šta god je tražio.

– Tražio je da bude dio tima za istrage, što smo ispoštovali. Šta se desilo u međuvremenu – ne znam, ali je sigurno greška što misli da neko ovdje to sprečava ili da je neko sa ove strane, kao što je bilo spekulacija, u nečemu učestvovao. Odbacujem svaku mogućnost te vrste. Volio bih da se to završi onako kako se radi u svim normalnim zemljama, odnosno da tužilaštvo uradi svoj posao – poručio je Dodik.

Izvor
Srna
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!