Sport

Lopatić i Sinanovićeva pobjednici prve zimske trejl trke

JAHORINA – Stefan Lopatić sa Pala i Jasmina Sinanović iz Sarajeva pobjednici su prve zimske trejl trke “Termag čelendž rejs”, koja je danas održana na Jahorini.

Loading...

Drugo i treće mjesto u muškoj konkurenciji osvojili su Marko Starčević i Slavomir Božović.

U ženskoj konkurenciji drugo mjesto pripalo je Amili Šunje Rizvan, dok je treće osvojila Amila Štalja.

Stefan Lopatić je istakao da je trka bila ekstremna i da je zadovoljan plasmanom.

Jasmina Sinanović kaže da je drugi put na Jahorini, da je konkurencija bila dobra, staza izazovna i da nije očekivala pobjedu.

Direktor trke Milan Đapić rekao je da je prvi zimski trejl na Jahorini okupio 80 učesnika iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Republike Srpske i BiH i da su zadovoljni odzivom.

“Trka je prošla uspješno, nije bilo povreda. Staza je dužine 17,5 KM a na samoj stazi smo imali dvije okretne stanice i na najudaljenijoj tački od cilja jedan `ček point` gdje su svi takmičari bili obavezni da se potpišu na pripremljenu listu kako bi njihov plasman bio validan”, istakao je Đapić.

On je naveo da je zimska trejl liga jedna od prvih u BiH i na Jahorini, nakon koje slijedi trka 20. jula, a finalni “Termag čelendž rejs” biće održan 24. avgusta.

Direktor marketinga u hotelu “Termag” na Jahorini Nemanja Vučetić kaže da je prezadovoljan odzivom takmičara na trejl trci.

“Ovom trkom smo sadržaj na Jahorini popunili i dokazali da smo centar svih dešavanja, kako sportskih tako i turističkih. Današnji broj takmičara iz Srbije, Hrvatske, Makedonije i cijele BiH govori koliko je Jahorina atraktivna kao i sam `Termag čelendž rejs`”, naveo je Vučetić.

On je dodao da su pobjednici osvojili vrijedne nagrade – produženi vikend za dvije osobe u hotelu “Termag” na Jahorini, paket sportske opreme “asiks” i “tesla” smart telefon.

Trku su podržali Olimpijski centar “Jahorina”, Turistička organizacija “Jahorina”, kompanije “Mercedes benc”, “Petrol”, “Sarajevska pivara”, voda “Jana” i “Sarajevski kiseljak”.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!