Društvo

PRAZNE PRIČE Vratio 50.000 evra i izazvao divljenje, ali se ispostavilo da NIJE BAŠ TAKO POŠTEN

Loading...

Aleksandar Miladinović (34) iz Niša 26. februara postao je poznat kao pošteni pronalazač torbice s više od 50.000 evra, koju je vratio vlasnici i kao nagradu dobio samo zagrljaj.

Ovaj gest Nišlije izazvao je divljenje u javnosti, jer je jako malo vijesti o poštenim ljudima koji svjesno vraćaju pronađeni novac.

Aleksandar je čak kao nagradu dobio i zaposlenje. Ali ispostavilo se da Aleksandar i nije tako zlatan.

Da je pronašao ženski novčanik, to je bilo tačno, kao i da ga je vratio vlasnici. Ali 50.000 evra nalazilo se samo u njegovoj mašti, a novčanik je bio prazan. Njegova mašta i dalje radi, jer sada ima novu verziju priče kako je novčanik našao ove, a 50.000 evra prošle godine, ali tada se nije hvalio.

Epilog cijele priče je da je poslije prijave kolega iz “Elektrodistribucije” Nišlija u policiji priznao da se radilo samo o praznom novčaniku.

Ovaj otac troje djece je na osudu javnosti naišao i zbog toga što je, upravo zbog “dokazanog poštenja”, u firmi dobio ugovor o zaposlenju na određeno vrijeme od dvije godine, piše Avaz.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!