Hronika

ŠOKANTNI DETALJI Maloljetne ubice bračnog para ukradene stvari sakrili u kuću policajca

Završen je uviđaj u Šumatcu kod Velike Kladuše gdje su dva maloljetnika inicijala T.Š. i E.Đ. u noći s 21. na 22. mart na stravičan način usmrtili supružnike Salku i Fatimu Đogić i opljačkali ih.

Loading...

Maloljetnici, obojica iz Šumatca, na zvjerski način su ubili dvoje nemoćnih staraca, a dio ukradenih stvari sakrili su u jednu neizgrađenu kuću. Ta kuća u vlasništvu je policajca iz Kladnja koji je otkrio sakrivene stvari i o tome obavijestio kolege. Upravo to je bilo odlučujući detalj u rješavanju ovog slučaja.

Policijski istražioci otkrili su brojne detalje ovog jezivog zločina. Jedan od dvojice ubica uhapšen je u patikama na kojima su ostali tragovi krvi žrtava, a noć nakon ubistva prespavali su zajedno u kući koja se nalazi u neposrednoj blizini porodične kuće ubijenog bračnog para.

Podatak da je jedan od dvojice mladih ubica protjeran iz SAD-a zbog razbojništva potvrđen je za Klix.

T.Š. i E.Đ. su predati Tužilaštvu USK koje će najvjerovatnije zatražiti 30-dnevni pritvor dok traje istraga. Sutra je zakazana obdukcija tijela žrtava na Patologiji Kantonalne bolnice “Dr. Irfan Ljubijankić” u Bihaću.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!