Magazin

U Travniku upriličeno zajedničko vjenčanje za pet parova

TRAVNIK – Pet parova izreklo je u subotu sudbonosno “da”, na svečanom zajedničkom vjenčanju u tvrđavi Stari grad u Travniku, koje je upriličeno u okviru manifestacije Dani opštine.

Loading...

– Izuzetno smo ponosni na ovu aktivnost koja je postala prepoznatljiva i jedinstvena, kao i na to što su svoju ljubav danas u Travniku krunisali parovi i iz drugih gradova. Postoje brojni trenuci u životu, ali ovaj, u samom srcu BiH, naši mladenci zasigurno nikada neće zaboraviti – kazala je portparol manifestacije Dani opštine Aldijana Dizdar.

Ocijenila je kako su lijepo vrijeme te vrijedni pokloni od Opštine Travnik i brojnih sponzora, doprinijeli da dan protekne u izuzetnoj atmosferi.

 – Uz vjenčanje, parovi su imali priliku besplatno dobiti šminkanje, vjenčanice, cvijeće, catering, torte te, uz svoje najmilije, uživati u jednom od najljepših i najvažnijih dana u životu. Nakon svečane ceremonije, mladenke su bacile bukete, te su nam, tom prilikom, ‘osigurale’ nove parove za iduću godinu – dodala je Dizdar.

Brak su danas sklopili Elma Đozo i Belmin Halilović, Hanumica Planinčić i Alija Varupa, Adnana Tahirović i Belmin Kopčić, Dženana Petak i Sabahudin Belegić, te Maida Zarifović i Elvis Sejdić.

Manifestacija Dani opštine Travnik održava se od 15. do 30. marta, a sadržava više od 100 kulturno-zabavnih i sportskih događaja.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!