Sport

Krstajić: Portugalija ima mane, ne bojimo ih se

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je danas da je meč protiv Njemačke model po kome treba igrati i protiv Portugalije u Lisabonu i poručio da ima ideju kako da njegova ekipa ugrozi protivnika na startu kvalifikacija za EURO 2020.

Loading...

“Portugalija je favorit broj jedan u grupi, prvak Evrope i jako kvalitetna selekcija. Gledao sam njihov meč protiv Ukrajine, poštujemo ih, ali ih se ne bojimo”, rekao je Krstajić na konferenciji za medije u Lisabonu.

On je podsjetio na povrede Nemanje Matića, Ljubomira Fejse, Aleksandra Kolarova, Filipa Kostića i Aleksandra Prijovića, ali da vjeruje u svoj tim.

“Momci koji su igrali u Nemačkoj pokazali kvalitet, bili su vrlo disciplinovani i to je model koga treba da se držimo. Ne gledamo druge, samo nas i znamo koje su naše prednosti protiv Portugalije. Gledamo da imamo što manje mana, a da se iskoristimo sve one u Portugaliji”, rekao je selektor.

Krstajić je dodao da ne želi da se osvrće na prošlost, već da je cilj plasman na EURO poslije dvije decenije.

“Imamo dobru atmosferu i svi smo raspoooženi, nadamo se najboljem”, naveo je selektor, naglasivši da su obje selekcije pod jednakim pritiskom, bez obzira na remi Portugalije i Ukrajine (0:0).

Za najboljeg portugalskog fudbalera Kristijana Ronalda, Krstajić ima plan da se neutrališe.

“Teško je analizirati veliku zvezdu, ali imamo naše metode. Radi se o možda najboljem u svetu, suvišno je bilo šta reći”, zaključio je Krstajić.

Utakmica se igra sutra na stadionu Luž od 20.45 po srednjeevropskom vremenu.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!