Magazin

Savjetuju joj razvod ako ne želi da “strada” zbog njega

Američka televizijska voditeljka Vendi Vilijams je pozvala manekenku Hejli Boldvin da se razvede od pjevača Džastina Bibera, uprkos činjenici da se par vjenčao prije nekoliko mjeseci, prenosi Dejli Mejl.

Loading...

Ona je u svojoj emisiji govorila o mentalnom zdravlju poznatog pjevača i istakla da je Hejli (22) isuviša mlada da se time bavi.

Džastin Biber je nedavno na Instagramu priznao da se bori protiv depresije i istakao je da je njegova borba velika, prenosi Miror.

„Samo sam želio da vas obavijestim. Nadam se da će vas pogoditi ono što preživaljavam. Mnogo sam se mučio. Osjećam se nepovezano i čudno. Samo sam želio da vas obavijestim i zamolim da se molite za mene“, napisao je on.

Umjesto da podrži pjevača, Vendi Vilijams je istakla da bi Hejli trebalo da ostavi Džastina zbog ljubavi i brige u nadi da će u budućnosti imati šansu za bolji brak.

Vendi vjeruje da bi Džastinov problem mogao da ima negativan efekat na njihov odnos, osim ako mu Hejli ne ostavi prostor da se pozabavi svojim problemima.

Istakla je da strahuje kako će se Džastin ponašati kada bude postao otac.

„Hejli Boldvin ima 22 godine i ona je tek udata žena. Mislim da bih ja na njenom mjestu htjela da se razvedem u ime ljubavi. U ime ljubavi i prijateljstva. Imam 22 godine, srela sam te kada sam imala 17… Sada je on pod lupom javnosti, a šta će biti kada budu dobili djecu“, rekla je ona.

Tu se i zapitala da li bi Džastin bio dobar otac i istakla da je sve to previše za jednu djevojku od 22 godine i da bi oni mogli brzo da se razvedu.

„Ovo vam kažem u ime ljubavi, nisam zlobna. Srećno, djeco“, rekla je ona.

Vendi je navela i da je Džastin dosta toga prevalio preko svojih leđa u toku svog života, a posebno jer je veoma mlad postao slavan.

(b92)

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!