Politika

Tatjana Tomić predsjednica organizacije žena DEMOS-a Banjaluka

Tatjana Tomić izabrana je danas za predsjednika Organizacije žena Demokratskog saveza Banjaluka.

Predsjednik DEMOS-a Nedeljko Čubrilović, koji je prisustvovao Osnivačkoj skupštini Organizacijne žena, rekao je da će ovo biti jedan od najvažnijih dijelova Gradske organizacije ove stranke od koga se, kako je naglasio, očekuje da bude pokretačka snaga.

Loading...

– Јeste da je riječ o damama i pripadnicama `slabijeg pola`, ali i o osobama koje su dokazane na svojim poslovima, o majkama, suprugama koje stižu svuda i rade sve ono što se od njih očekuje – rekao je Čubrilović novinarima nakon Osnivačke skupštine Organizacije žena DEMOS-a Banjaluka.

Prema njegovim riječima, doprinos koji žene daju politici je nešto za šta treba posebno uložiti dodatni napor.

– Siguran sam da će dame koje su prisustvovale današnjoj Osnivačkoj skupštini u budućem vremenu pokazati sve svoje vrijednosti – rekao je Čubrilović i izrazio zadovoljstvo što je prisustvovao, kako je naveo, veličanstvenom skupu u Banjaluci.

Predsjednik Gradskog odbora DEMOS-a Banjaluka Slobodan Stanarević rekao je da je prezadovoljan masovnošću Osnivačke skupštne, posebno izborom predsjednika.

– Kolika god to privilegija bila, to je i ogromna obaveza. Imaćemo rezultate u skladu sa kvalitetom i masovnošću skupštine – rekao je on.

Tatjana Tomić je rekla da će Organizacija žena DEMOS-a Banjaluka raditi na afirmaciji žena u društvu, te dodala da je zadatak Organizacije da njeguje one vrijednosti koji će žene činiti dostojanstvenim članovima društvene zajednice.

– Treba da budemo prepoznate i da nas bude više, jer smo pokazale da smo odgovorne, vrijedne i radne. Otvorena sam za saradnju, idemo naprijed, na dobrobit društva u cjelini – poručila je ona.

Tomićeva je navela da je Osnivačkoj skupštini prisustvovalo 175 delegata, te izrazila zadovoljstvo što su joj se odazvali i predstavnici koalicionih partnera.

(SRNA)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!