Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Sport

Borac ide u doigravanje sa pol pozicije

Kolo prije kraja košarkaši Borca obezbijedili su lidersku poziciju i prednost domaćeg terena u plejofu Prve lige Republike Srpske. Banjalučani su spremni da nadoknade propušteno iz prošle sezone kada ih je Bratunac zaustavio u finalu. Svi se nadaju da je došlo vrijeme da se Borac vrati u najviši rang bh košarke.

“Prošle godine smo u svojim glavama već bili šampioni, a desilo se nešto sasvim drugo. Vjerujem da smo sada mentalno spremni za titulu i plasman u Premijer ligu,” rekao je kapiten Borca Srđan Lončar.

Borčev plejmejker nema želja pred početak plejofa. Priznaje da se već razmišlja o doigravanju, iako u četvrtak u Banjaluku dolazi Sutjeska. Ta utakmica nema rezultatsku važnost, ali bi bilo dobro pobjedom najaviti polufinale.

Četvrto mjesto trenutno drži Budućnost iz Bijeljine koja i dalje ima priliku da prestigne trećeplasirani Sokolac. Lončar smatra da Borac ove sezone ima kvalitet koji je nedostajao pretodnih sezona.

“Eto tu je veliko isksutvo koje nam donose Dragan Tubak i Marko Šćekić. To je veliki kvalitet za našu ekipu. Oni nam daju snagu da igramo na visokom nivou svih 40 minuta,” dodao je Lončar.

Pred Borcem je taj finalni korak u četvrtak protiv Sutjeske, a Lončar je pozvao publiku da podrži ekipu u Boriku pred najvažnije utakmice. Polufinalne serije igraće se na dvije dobijene utakmice. Kako stvari stoje Borac će igrati protiv Budućnosti, a Leotar sa Sokocem.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button