Banjaluka

Do petka prijave sportskih organizacija za sufinansiranje članarina

Do petka, 29. marta otvoren je Javni poziv za učešće u realizaciji projekta „Sport dostupan djeci“.

Loading...

Odjeljenje za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport poziva sve klasifikovane sportske organizacije sa teritorije grada Banja Luka u sportovima prve i druge kategorije da se do kraja  ove sedmice prijave na javni poziv i na taj način učestvuju u realizaciji pomenutog projekta, koji ima za cilj uključivanje što većeg broja djece u sportske aktivnosti.

Projekat „Sport dostupan djeci“ realizuje se u trajanju od osam mjeseci počevši od aprila, a za ove namjene iz gradskog budžeta biće izdvojeno oko 77.000 KM.

Prijavljivanje na javni poziv vrši se u skladu sa propisanim obrascem SČ – Sportske članarine – Zahtjev za učešće u realizaciji projekta „Sport dostupan djeci“, koji je naznačen u tekstu javnog poziva.

Grad će sa izabranim sportskim organizacijama preko kojih će se sprovoditi ovaj projekat potpisati ugovor, kojim se definiše broj i iznos sufinansiranih članarina, period realizacije projekta, prava i obaveze korisnika tih članarina, izvještaj i kontrola realizacije projekta.

Preuzmite:
Javni poziv za učešće u realizaciji projekta „Sport dostupan djeci“

Prateći obrazac SČ

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!