Politika

Kovačević: Sastanak SNSD, SDS i PDP prolongiran zbog obaveza predsjednice Republike Srpske

Današnji sastanak SDS i SNSD nije pomjeren zbog Vukote Govedarice, predsjednika SDS, već zbog obaveza predsjednice Republike Srpske Željka Cvijanović koja učestvuje u razgovorima, a koja je danas počasna gošća na svečanoj večeri u Sarajevu, s ambasadorkama u BiH.

Sastanak je trebao biti održan danas u prostorijama SNSD u Banjaluci.

Portparol SNSD Radovan Kovačević, potvrdio je da će sutra u Banjaluci biti održani sastanci rukovodstva SNSD sa delegacijama SDS i PDP, na kojima će biti razgovarano o učešću ove dvije partije u vlasti na nivou BiH, prenosi ATV.

Kovačević je istakao da će sastanci na poziv SNSD biti održani u prostorijama te političke partije.

Iako su razgovori o eventualnom zajedničkom učešću u vlasti na nivou Bosne i Herecgovine trebali biti održani prošle sedmice, do toga nije došlo jer su Govedarica i Borenović to odbili, uz obrazloženje da su prekasno dobili poziv.

Sastanak delegacija SNSD i SDS biće održan sutra, nakon obilježavanja stradnja Srba u Sijekovcu kojem će prisustvovati zvaničnici Republike Srpske.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!