Politika

Kovačević: Sutra sastanak rukovodstva SNSD-a sa delegacijama SDS-a i PDP-a

U Banjaluci će sutra biti održani sastanci rukovodstva SNSD-a sa delegacijama SDS-a i PDP-a na kojima će biti razgovarano o učešću ove dvije partije u vlasti na nivou BiH, potvrdio je Srni portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

Kovačević je istakao da će sastanci na poziv SNSD-a biti održani u prostorijama te političke partije.

On je dodao da je SNSD bio maksimalno fleksibilan kada je riječ o utvrđivanju termina sastanka, jer je interes Srpske za ovu političku partiju uvijek na prvom mjestu.

– Želimo da razgovaramo sa ljudima iz SDS-a i PDP-a jer ćemo učiniti sve da nam se ne ponovi situacija iz prethodne četiri godine. Iako mi predstavljamo većinsku volju naroda u Republici Srpskoj, želimo da Srpsku predstavlja što je moguće širi blok kako bi ona u naredne četiri godine bila maksimalno snažno zastupljena u okviru BiH – istakao je Kovačević.

Planirano je da sastanak delegacija SNSD-a i SDS-a bude u 14.00, a SNSD-a i PDP-a u 15.00 časova.

SNSD je ranije uputio poziv SDS-u i PDP-u da se stranačke delegacije sastanu 22. marta, ali su iz tih stranaka odgovorili da se njihovi rukovodioci ne mogu odazvati zbog ranije preuzetih obaveza.

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik predložio je za danas novi termin, ali je susret zakazan za sutra.

(SRNA)

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!