Nauka i tehnologija

Novi Huawei donosi način snimanja videa VIDEO

Još samo nekoliko dana je ostalo do zvaničnog predstavljanja Huawei P30 i P30 Pro telefona, a do sada je već “procurilo” gotovo sve o tim uređajima.

Loading...

A da bi se upotpunila slika, Huaweijev singapurski ogranak je objavio najbolje funkcije dva telefona, kao i neke promotivne dodatke. Sada ostaje samo da Huawei i zvanično telefone plasira na tržište.

Kada su specifikacije u pitanju, telefoni će nuditi atraktivan dizajn sa gradijentima boja, premijum kamere sa mogućnostima kvalitetnog snimanja u uslovima slabog osvjetljenja i zanimljivu Dual-View funkciju.

Dual-View Video funkcija će biti omogućena preko OTA ažuriranja. Funkcija će omogućiti kreiranje podijeljenog ekrana za video, uz pomoć dvije kamere na poleđini, prikazujući široki i zumirani pregled scene.

Ostale specifikacije uključuju 40MP “SuperSpectrum Sensor”, sposoban za snimanje u “super high ISO” modu i videa u uslovima sabijeg osvjetljenja. Huawei P30 Pro će imati i periskop kameru (10x hibridno zumiranje) sa OIS i ToF senzorom.

Kupovina Huawei P30 i P30 Pro na sam dan pojavljivanja na tržištu 6. aprila, kupcima će omogućiti da dobiju besplatan Huawei Watch GT i JBL Clip 2 zvučnik. Kupci u Evropi će takođe dobiti pametni sat, ali za sada nije sigurno da li će isto važiti i za zvučnik.



Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!