Banjaluka

Od 2. aprila na javnom uvidu dva regulaciona plana

Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost da će nacrt izmjene dijela Regulacionog plana stambenog naselja Paprikovac – Petrićevac, zona A, u Banjoj Luci, biti izložen na javni uvid od 2. aprila do 2. maja 2019. godine.

Nacrtom plana obuhvaćeno je područje koje se nalazi u naselju Paprikovac između Majevičke i Ljevčanske ulice, uz Banijsku ulicu, a odnosi se na dijelove k.č. br. 1378/1, 1376/1, 1376/2, 1376/3, 1375/1, 1375/3 i 1378/5 k.o. Petrićevac 2 (n.p.), površine 1,24 ha i biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća „Ruting“ Banja Luka, – Ulica Prvog krajiškog korpusa broj 16, u prostorijama Gradske uprave i u prostorijama MZ Petrićevac, svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 časova. Nacrt plana objavljen je i na ovoj internet stranici.

Za vrijeme javnog uvida, svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na nacrt, upisom u svesku koja će se nalaziti u prostorijama u kojima će nacrt biti izložen ili ih dostaviti u formi dopisa Gradskoj upravi Grada Banje Luke – Odjeljenju za prostorno uređenje .

Nadležno odjeljenje takođe obavještava javnost da će nacrt Regulacionog plana dijela naselja Karanovac, ponovo biti izložen na javni uvid od 2. do 10. aprila 2019. godine.

Nacrtom plana obuhvaćen je prostor koji se nalazi između mosta u naselju Karanovac, regionalnog puta Banja Luka – Kneževo i planirane trase za izmještanje regionalnog puta Banja Luka – Kneževo, i biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća „Geoput“ Banja Luka – Ulica kralja Nikole 13, u prostorijama Gradske uprave i u prostorijama mjesnih zajednica Karanovac i Ljubačevo, svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 časova. Nacrt plana objavljen i na ovoj internet stranici.

Za vrijeme ponovljenog javnog uvida, svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na nacrt, upisom u svesku koja će se nalaziti u prostorijama u kojima će plan biti izložen ili ih dostaviti u formi dopisa Gradskoj upravi Grada Banje Luke – Odjeljenju za prostorno uređenje .

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!