Sport

Skoro kao Kecman: “Nemoguć” koš Šarlot Hornetsa za pobjedu VIDEO

Šarlot Hornetsi su na gostovanju pobijedili Toronto Reptorse rezultatom 115:114, ali utakmicu je obilježio pobjednički koš Džeremija Lemba sa svoje polovine, jedan od najspektakularnijih pogodaka u posljednjih nekoliko godina.

Loading...

Pri rezultatu 114:112 za Hornetse, Hornetsi su izvodili loptu nakon tajm auta 3.1 sekundu do kraja utakmice. Paskal Siakam je umalo presjekao izvedenu loptu, koja se vratila na polovinu Hornetsa. Lemb je uputio očajnički šut, i “ubo” trojku od tablu. Ovom pobjedom, tim vlasnika Majkla Džordana ostaje sa kakvim-takvim šansama za plej-of.

Vjerujemo da će pogodak krila Šarlota mnoge podsjetiti na legendarni pogodak Dušana Kecmana za pobjedu Partizana protiv Cibone u Zagrebu, iz 2010. godine.

U redovima Hornetsa je najbolji bio Dvejn Bejkon sa 20 poena, dok je na strani ekipe iz Kanade očekivano najbolji bio Kavaj Leonard sa 28 poena.

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su na gostovanju od Indijana Pejsersa rezultatom 124:88. Ekipa u kojoj igra srpski košarkaš Nikola Jokić doživjela je najteži poraz u sezoni i generalno je odigrala najlošiju utakmicu u ovoj takmičarskoj godini.

Centar Nagetsa odigrao je veoma dobru utakmicu, ali nije imao podršku saigrača i na kraju je bilo čak minus 36.

Jokić je za trideset minuta ostvario učinak od 19 poena, 11 skokova, osam asistencija i četiri blokade, uz 8/16 iz igre.

Podbacio je Džamal Mari koji je imao samo četiri poena (2/12), kao i Pol Milsap – šest poena, pet skokova, 2/8.

Fenomenalnu partiju, jednu od najboljih u NBA karijeri, odigrao je hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović. Popularni “Babo” za samo tri četvrtine zabilježio je 35 poena (13/16 iz igre), šest skokova i tri asistencije.

Bogdanović je odigrao perfektnu partiju, a pratili su ga još Majls Tarner sa 17, kao i Domas Sabonis sa 15 i 13 skokova.

Pejsersi su utakmicu riješili krajem druge i početkom treće četvrtine kada je razlika otišla i na preko dvadeset poena. Tokom posljednje dionice Pejsersi su vodili +41, što dosta govori o tome kakvu su utakmicu igrali Nagetsi.

NBA, nedjelja na ponedjeljak:

Baks – Kavalirs 127:105
Pejsers – Nagets 124:88
Reptors – Hornets 114:115
Pelikans – Rokets 90:113
Seltiks – Spars 96:115
Voriors – Pistons 121:114
Lejkers – Kings 111:106

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!