Hronika

Žena lažno prijavila da joj je oteta torbica sa novcem

Žena čiji su inicijali R.S. /40/ iz Gradiške osumnjičena je da je lažno prijavila da su je u tom gradu presrela dva nepoznata muškarca i otela joj torbicu sa novcem i ličnim dokumentima.

Loading...

Pripadnici Policijske uprave Gradiška lišili su R.S. slobode zbog postojanja sumnje da je počinila krivično djelo lažnog prijavljivanja krivičnog djela, saopšteno je iz te policijske uprave. 

U saopštenju se navodi da je Policijskoj stanici Gradiška juče oko 12.15 časova žena prijavila da su je u Ulici Obala vojvode Stepe presrela dva nepoznata muškarca, te od nje “otuđili torbicu sa ramena u kojoj su se nalazili novac i lična dokumenta”. 

Postupajući po prijavi, a na osnovu preduzetih operativnih i istražnih mjera i radnji, policijski službenici utvrdili su da je R.S. lažno prijavila krivično djelo, ističe se u saopštenju. 

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da R.S., nakon ispitivanja, bude puštena na slobodu, a da po kompletiranju i dokumentovanju predmeta protiv nje nadležnom tužilaštvu bude dostavljen izvještaj za krivično djelo lažnog prijavljivanja krivičnog djela.

(SRNA)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!