Politika

Iz prijedorskog DNS-a isključena četiri odbornika

Odbornici DNS-a u Skupštini grada Prijedor Predrag Starčević, Duško Miletić, Želimir Kos i Goran Vučkovac isključeni su iz DNS-a jer su odlučili formirati samostalni klub odbornika i nastaviti svoje buduće djelovanje mimo usaglašene politike stranke, saopšteno je danas iz prijedorskog DNS-a.

Iz prijedorskog DNS-a ističu da to smatraju “izdajom najgore vrste, jer upravo ova četvorica su imala i najveću podršku rukovodstva DNS-a kada su se kreirale odborničke i poslaničke liste”.

Loading...

– Ne samo da su izdali one koji su im omogućili da budu ono što jesu, nego su izdali i one koji su za njih glasali i koji su očekivali da se u Skupštini bore za njihove interese i interese sredina iz kojih dolaze – navodi se u saopštenju.

Prijedorski DNS ocjenjuje da je porazna činjenica da su kao odbornici postali najprepoznatljiviji onog trenutka kada su napustili DNS i da nisu ni mogli drugačije jer su “Skupštinu smatrali izvorom prihoda”.

– Politiku su podredili pojedinačnim interesima – istaknuto je u saopštenju.

Prijedorski DNS poručio je ovim odbornicima da toj stranci ne moraju više ništa objašnjavati, nego da objašnjavaju svojim prijateljima, rodbini, komšijama i kumovima, a i građanima ako ikada više budu u prilici da budu kandidati za bilo šta.

(SRNA)

Ključne riječi
Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!