Kultura

Bula Adriano: Jedino sto me zanima je Balkaton Gang

Stefan Bulić (Bula Adriano) iz Banja Luke je sanjao, i svojim radom, trudom i zalaganjem ostvario svoje snove. Imali smo priliku porazgovaramo sa njim i saznamo nešto više o njemu.

“Oduvijek me je privlačila ta Hip-hop kultura. Otkad znam za sebe, skakao sam po krevetu i zamišljao da nastupam ili da se nalazim u nekom muzičkom spotu. Kada sam bio dovoljno zreo da napišem prvi tekst i nađem matricu, tada smo i krenuli da radimo. U samom početku smo krenuli kao grupa Real Project, zatim kao ekipa Real Project Gang sa Codom NV i DJDJP-om”, rekao nam je te nastavio priču o početku njegove karijere.

Preokret u njegovoj karijeri je, kako kaže, bio kada je odlučio da nešto promijeni u svom životu.

”Prestao sam da budem lijen i krenuo sam da snimam punom parom. Iako nisam imao ni mikrofon, ni kameru, uvijek sam uspijevao da se snađem i sam smontiram spot.”

Na pitanje o saradnji sa Rastom rekao je da “dolazi baš nakon izbacivanja više spotova u kratkom vremenskom periodu, a baš jedan od tih spotova je bio za pjesmu “Rasta” koju je on vidio. Nakon tog me pozvao na sastanak i počeli smo da sarađujemo.”

Stefan smatra da Banjalučka muzička scena ima potencijala ali da nemaju nikakvu podršku medija.

“Ljudi organizuju neke festivale i dovode grupe za koje današnju omladinu nije briga. Mislim da je to najveći problem koji imamo sto se tiče banjalučkih muzičara. ”

U budućnosti se vidi kao jedan sretan, mlad i bogat momak.

Što se tiče njegovih budućih projekata ostao je tajanstven. Rekao je da ne želi da žuri jer sada zna šta radi i želi da, kako kaže, izbacuje samo kvalitetnu muziku. Napomenuo je da očekujemo ubrzo gostovanja sa vrlo ozbiljnim izvođačima.

Po završetku našeg razgovora poručio je “R.I.P Đakac i jedna ljubav za Banjaluku.”

Ključne riječi

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!