Magazin

Nataša Bekvalac zatvara sezonu na Jahorini

Na Jahorini će u nedjelju, 7. aprila, biti organizovan zabavni program humanitarnog karaktera, s ciljem podrške oboljeloj djeci u BiH, kojim će biti završena zimska turistička sezona, saopšteno je iz Olimpijskog centra “Jahorina”.

Loading...

Tog dana skijanje će biti besplatno, a na polazištima ski-liftova biće postavljene “humanitarne kutije” u koje će korisnici skijališta moći da doniraju novac u skladu sa svojim mogućnostima.

Prikupljeni novac biće iskorišten za liječenje Miloša Božovića iz Istočnog Sarajeva, Marka Pavlovića sa Pala i Merjem Bašić iz Sarajeva.

Ovaj humanitarni događaj na Jahorini organizuje Olimpijski centar “Jahorina” u saradnji sa Radijom “Otvorena mreža”.

Posljednji skijaški dan na Jahorini obilježiće i koncert Nataše Bekvalac od 13.00 časova.

Prodavaće se posebno dizajnirane majice, kao i topli napici za vrijeme trajanja koncerta, a prihod od prodaje namijenjen je u humanitarne svrhe.

Iz Olimpijskog centra “Jahorina” pozivaju sve humane ljude da im se pridruže 7. aprila na Jahorini, da se dobro zabave i pomognu da se bolesnoj djeci vrati osmijeh na lice i da zajedno isprate zimu.

Donacije za pomoć oboljeloj djeci mogu se izvršti i direktno uplatom sredstava na račun Olimpijskog centra “Jahorina” kod NLB Razvojne banke 562-012-00002575-39 sa naznakom “Humanitarna akcija”.

Novac se može donirati i pozivima na jedinstvene brojeve “Otvorene mreže” – 17030 i 17050 za sva tri operatera “M:tel”, “BH telekom” i “HT eronet”, a cijena poziva je dvije KM plus PDV.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!