Magazin

Nove optužbe na račun vjerenika Dženifer Lopez

Nedugo nakon što je objavljeno da je nekadašnji bejzbol igrač Aleks Rodrigez vjerio pjevačicu i glumicu Dženifer Lopez, “otkriveno je” da ju je varao s bivšom ženom saigrača.

Loading...

Hoze Kanseko tvrdi da Aleks vara vjerenicu s njegovom bivšom ženom Džesikom Kanseko. Nekadašnji bejzbol igrač je svoje tvrdnje iznio na Twitteru i poručio da je spreman da ide na detektor laži kako bi potkrijepio tvrdnje.

Sada se oglasila i jedna Playboy zečica i potvrdila glasine da je Rodrigez “prevarant”.

“Slao mi je poruke i slike polnog organa sve do dana vjeridbe”, tvrdi Zoi Gregori, Playboy zečica tabloidu “Sun”.

“Dopisivanje je počelo posle Božića 2018. godine. Molio me je da se sretnemo, a sve vrijeme je bio s Dženifer. Ona je divna i ne zaslužuje ovo. Dok se spremao nju da zaprosi, tražio je moje vruće klipove i tražio da se nađemo i da mu namjestim još neku djevojku. To nije fer prema Lopezovoj”.

Gregori je tvrdnje potkrepila i porukama koje je dobila od Rodrigeza tokom intenzivne prepiske koja je trajala nedeljama.

“Poslao mi je sliku polnog organa. Par dana prije vjeridbe s Dženifer poslao mi je poruku: ‘Da li i dalje razmišljaš o djevojkama koje bi mogle da nam se pridruže’, a potom se raspitivao i o jednoj mojoj prijateljici: ‘Da li je za trojku?'”, rekl je Zoi i dodala da bi “Dženifer morala da se osvesti što pre i shvati za koga se udaje”.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!