Banjaluka

U prvoj sedmici prikupljeno 115 tona krupnog otpada

Više od 115 tona krupnog otpada prikupljeno je u prvoj sedmici provođenja proljetne akcije čišćenja i uređenja grada, saopšteno je iz Odjeljenja za komunalne poslove.

“Ovaj podatak govori da je akcija čišćenja i uređenja grada naišla na veliki odziv građana”, istakao je načelnik ovog odjeljenja Petar Bilčar.

U prvom dijelu, zaključno sa 3. aprilom, akcija obuhvata prikupljanje krupnog otpada na području gradskih mjesnih zajednica na desnoj obali Vrbasa i seoskih mjesnih zajednica koje gravitiraju magistralnom putu Banja Luka – Jajce i platou Manjače.

Od  1. do 17. aprila,  akcija će se provoditi u gradskim mjesnim zajednicama na lijevoj obali Vrbasa i seoskim mjesnim zajednicama koje gravitiraju  magistralnom putu Banja Luka-Prijedor i putu Banja Luka – Bronzani majdan. Građani koji žele da odlože kabasti otpad mogu se obratiti na dežurne telefone Odjeljenja za komunalne poslove broj: 051/244-593, 051/244-444, lokal 775, 774 i 768, kako bi dobili informaciju o mjestima odlaganja i  terminima odvoženja otpada.

Kompletan plan proljećne akcije čišćenja i uređenja grada možete pogledati ovdje.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!