Sport

Bogosavac: Ispunio mi se san, čast je biti u reprezentaciji

Bogosavac je debitovao za reprezentaciju Srbije u remiju protiv Njemačke u Volfsburgu (1:1).

“Šta da kažem, ispunio mi se dečački san, još sam debitovao protiv vrhunske ekipe. Uz to, ostvarili smo i sjajan rezultat, a mogli smo i da pobedimo da smo iskoristili šansu prilikom vođstva od 1:0”, rekao je Bogosavac.

Prvi duel kvalifikacija za EURO koji je Srbija igrala protiv Portugala u Lisabonu (1:1), lijevi bek Čukaričkog odgledao je sa klupe.

“Rezultatski mnogo bitniji meč, obzirom da smo protiv njih počeli kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, na vrlo dobar način. Uzeli smo značajan bod, na terenu branioca titule. Dobro smo počeli”, rekao je Bogosavac.

“Red je da se kvalifikujemo na prvenstvo Evrope, prvi put posle 20 godina. Kad smo prošli put bili na šampionatu ‘starog kontinenta’, imao sam samo sedam godina, sećam se toga kroz maglu… Sada imamo odlične igrače, vrhunski tim, red je da to iskoristimo. Bilo bi lepo da obradujemo naciju”, dodao je fudbaler Čukaričkog.

Lijevi bek Čukaričkog je istakao još jednu želju što se tiče reprezentacije.

“Cilj mi je da sa mladom reprezentacijom osvojim Evropsko prvenstvo u Italiji i San Marinu”, rekao je Bogosavac.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!