Politika

“POLICIJA NIJE DOSTAVILA DOKAZE” Odgođeno ročište: Stanivuković na sudu zbog TUŽBE ZA NAPAD na Dodika

Poslanik PDP Draško Stanivuković pojavio se danas u Osnovnom sudu u Kotor Varošu, gdje je trebalo da bude održano ročište po tužbi koja je protiv njega podignuta zbog napada na Milorada Dodika, aktuelnog predsjedavajućeg Predsjedništva BiH.

Stanivuković je u izjavi za Srpskainfo kazao da je današnje suđenje odgođeno, jer policija nije dostavila njegovom advokatu dokaze koje imaju protiv njega.

– Kako da me čovjek brani, a ne znamo ni koje dokaze imaju protiv mene?! Riječ je o slučaju iz septembra prošle godine kada su, u to vrijeme, predsjednik Srpske Dodik i predsjednica Vlade RS Željka Cvijanović došli u Čelinac kako bi položili kamen temeljac za igradnju novog mosta preko rijeke Vrbanje. Tada me je Dodik napao, pocijepao mi majicu i razbio telefon. Ja sam napadnut, a onda se protiv mene podnosi tužba za napad. Apsurdno – tvrdi Stanivuković.

Predsjednik SNSD i tada kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH Milorad Dodik demantovao je da je udario i da je imao bilo kakav fizički kontakt s Draškom Stanivukovićem.

– Niko nikog nije udario. Neki su poslali djecu da ponesu kamenje i ometaju skup… On je imao kamenje, došao je na mjesto gdje se nalaze štićene osobe. Ovo je spekulacija, izmišljeni scenario koji žele da pošalju u javnost – rekao je tada Dodik.

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!