Region

Imovina Slobine kćerke ide na licitaciju

Mariji Milošević, kćerki bivšeg predsjednika SRJ Slobodana Miloševića, izvršitelji su zaplijenili četvorosoban stan od 253 kvadrata i dio placa na Dedinju, na Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića.

Kako se saznaje zbog nevraćenog kredita banci, izvršitelji su za 26. decembar zakazali javnu prodaju stana. Završena je i procjena nekretnine kojoj je početna cijena 470.000 evra

Loading...

Imovina je zaplijenjena zbog dugova prema banci koje čak i nije napravila Marija Milošević, već njen prijatelj, ginekolog Nikola Antić. Naime, u velikoj kući na pomenutoj adresi nalaze se dva stana, od kojih je jedan u vlasništvu Nikole Antića, a drugi pripada Mariji Milošević. Oni su napravili dogovor da mu Miloševićeva proda i svoj stan i dio plaća za 800.000 evra, ali joj on nikad, kako su pisali mediji prošle godine, taj novac nije uplatio.

S druge strane, ljekar je nekretnine (oba stana) i zemljište založio kod banke da bi uzeo kredit. Kako rate za kredit nije vraćao, izvršitelji su zaplijenili plac i oba stana. Miloševićeva je dostavila dokaze da je stan njen, a čak je i Nikola Antić priznao da je prava vlasnica stana i placa kćerka bivšeg predsjednika SRJ i da ona nema ništa s dugovima.

Uvidom u katastar, vlasnici “zemljišta pod zgradom i drugim objektom” su Hadži Dragan Antić sa jednom trećinom i Nikola Antić sa dve trećine vlasništva, dok se u odeljku zabilježba parcele pominje ime Marije Milošević, broj predmeta i datum 13. april 2018, ali nije poznato na šta se tačno odnosi pomenuti predmet. U dijelu gdje su podaci o zgradama i drugim građevinskim objektima kao imaoci prava na objekat navedeni su Hadži Dragan Antić i Nikola Antić.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!