Privreda

“BIĆU DIREKTNA I NIMALO DISKRETNA“ O ovom oglasu za posao bruji CIJELI REGION (FOTO)

Potraga za poslom može biti veoma mukotrna i naporna, što zbog iscrpnih intervjua sa poslodavcima, što zbog traženih kvalifikacija, ali i samog ponašanja poslodavaca koji ponekada mogu da postanu jako neprijatni i od vas traže neke usluge koje baš i nisu u opisu rada, pa ni po zakonu.

Na jednoj od Fejsbuk stranica na koijima se postavljaju oglasi za razne djelatnosti i prodaje, između ostalih i za zaposlenja, jedna djevojka je ispod oglasa za posao u turizmu postavila pitanje da li je to samo paravan za prostituciju, pošto je, kako je napisala, navodno imala loše iskustvo radeći prošle godine na crnogorskom primorju.

U čitavu prepisku se umiješalo i treće lice koje ju je pitalo kakvo je bilo to iskustvo, kao i da li može da ga opiše. Međutim, iako su svi možda očekivali iskren odgovor, on je bio i više od toga. I iskren i direktan, a ponajmanje ne diskretan.

I pored mišljenja većine korisnika društvenih mreža da je upitanju provokator koji voli da se šali sa svima, skrinšot ovog oglasa postao je viralan na društvenim mrežama.

Ono što je dobar dio korinsika nasmijalo jeste činjenica da dotična dama “veoma vodi računa” o diskreciji.

(Blic)

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!