Magazin

Otkriveno ime djeteta Megan Markl

Od kad su 34-godišnji princ Hari i njegova supruga, 37-godišnja Megan Markl, prošle godine tokom kraljevske turneje objavili da očekuju svoje prvo dijete, oči cijelog svijeta su uprte u ovaj kraljevski par.

Megan do porođaja odbrojava sitno, a šuškanja oko imena budućeg nasljednika sve su glasnija. Kako prenosi The Hollywood Gossip, sada se konačno zna ime najiščekivanije bebe u Velikoj Britaniji.

Naime, iako službene potvrde još uvijek nema, obožavatelji kraljevske obitelji uvjereni su kako Megan nosi djevojčicu, a sada je otkriveno i navodno ime bebe koja bi na svijet trebala doći kroz nekoliko sedmica.

 Ako je vjerovati natpisima, buduća kraljevska beba bi se trebala zvati Viktoria, po kraljici Victoriji koja je vladala britanskim carstvom od 1837. do 1876. godine. Zanimljivo je da je kraljica Viktoria bila poznata kao osoba koja se gnušala svakoga tko ima tamniju boju kože od porculana. Iako se iz palače još nisu oglasili oko imena, obožavatelji kraljevskog para uvjereni su da će za nekoliko sedmica na svijet doći malena Viktoria.

Podsjećamo, nedavno je u stranim medijima odjeknula vijest kako u obitelj ipak dolazi muško, međutim, riječ je bila o zapošljavanju muške dadilju (eng. manny) koja bi trebala brinuti o budućem nasljedniku. ‘Zapošljavanje muškog babysittera je sve češće u SAD-u, naciji kojoj je Megan više okrenuta nego Ujedinjenom Kraljevstvu. Želi upoznati kraljevsku obitelj s onime što ona smatra boljim. Princ Hari i Megan su razgovarali o dadiljama te su oboje otvoreni za drugačiji pristup’, rekao je tada izvor blizak kraljevskoj porodici. 

Izvor

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!