Magazin

Tom Kruz zabranio Nikol Kidman da prisustvuje vjenčanju njihovog sina

Holivudski glumac Tom Kruz (56) zabranio je svojoj bivšoj ženi i koleginici Nikol Kidman (51) da prisustvuje vjenčanju njihovog usvojenog sina Konora (24), prenose svjetski mediji.

Loading...

Naime, Konor Kruz će se oženiti njegovog devojkom iz Italije Silvijom, na ceremoniji koja će biti održana po sajententološkim običajima, međutim, kako stvari stoje, među zvanicama neće biti slavne glumice.

Krivac je, kako tvrde mediji, upravo Tom Kruz, koji je ovo zahtijevao.

“Tom stoji iza ovoga i njegova riječ je Božija zapovijest. Konor je prihvatio Kruzov zahtjev”, rekao je izvor za Radar online i dodaje da Konor pristaje na sve što njegov otac kaže.

Kao što je poznato, Nikol Kidman i Tom Kruz vjenčali su se 1990. godine i usvojili su dvoje djece, dječaka Konora i djevojčicu Izabelu, koja danas ima 26 godina.

Kidmanova i Kruz su se razveli 2001. godine, a Tom je zadržao starateljstvo nad djecom, uz obrazloženje da su Konor i Izabela posvećeni sajentolozi koji su izabrali da ostanu sa svojim ocem.

“Prvo, Tom nikada ne bi ni pomišljao da pozove Nikol na Konorovo vjenčanje, jer je (sajentološka) crkva smatra ‘supresivnom osobom’ i, drugo, Tom ne želi da ona bude tamo”, rekao je neimenovani sagovornik.

Naime, Nikol je rekla da je sajentologija kriva za uništenje njenog braka sa Kruzom. Sajentologiju takođe okrivljuje za loš odnos koji ima sa djecom. Kidmanova je inače propustila i vjenčanje kćerke Izabele 2015. godine.

U intervjuu iz prošle godine, Nikol je rekla da nije u svađi sa kćerkom Izabelom.

“Oni (Konor i Izabel) donose svoje odluke. Oni su odlučili da budu sajentolozi i kao njihova majka, moj zadatak je da ih volim”, rekla je tada Nikol.

Inače, Tom Kruz obožava svoju budući snahu Silviju, koja je takođe sajentolog, kao i njena porodica.

View this post on Instagram

Hangin with Bellz in London

A post shared by Connor Cruise (@theconnorcruise) on Jul 23, 2013 at 5:18am PDT

(B92)

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!