Politika

Tramp poziva Bajdena na debatu, “bilo kad, bilo gdje”

– Bivši američki predsednik Donald Tramp izazvao je aktuelnog predsednika SAD Džozefa Bajdena na TV debatu, “bilo kad, bilo gdje”.

Najverovatniji republikanski kandidat za predsedničku nominaciju je dodao da poziva Bajdena, naizglednijeg rivala iz redova demokrata na izborima u novembru 2024. godine, na debatu, bilo kada, bilo gde, na bilo kom mjestu, prenosi BBC.

Loading...

Trampov poziv uslijedio je nekoliko sati nakon što je njegova posljednja rivalka Niki Hejli odustala od trke za republikanskog kandidata za Bijelu kuću.

“Važno je, za dobro naše zemlje, da Džo Bajden i ja raspravljamo o pitanjima koja su od tolikog značaja za Ameriku i američki narod”, napisao je Tramp na svojoj mreži “Truth Social”.

Iz Bajdenovog izbornog štaba nisu rekli da li će on učestvovati u debati sa Trampom, ali su predložili da republikanski kandidat, “ako toliko očajnički želi da vidi predsjednika Bajdena u udarnom terminu, ne mora da čeka” i da može da pogleda večerašnje predsjednikovo obraćanje Kongresu o stanju nacije.

Tramp je bio žestoko kritikovan nakon što je odbio da učestvuje u TV debatama sa svojim republikanskim rivalima za nominaciju ove stranke za Belu kuću tokom ovog izbornog ciklusa, navodi BBC.

Bajden i Tramp ostvarili su očekivane pobede na stranačkim izborima u super utorak i skoro je izvjesno da će njih dvojica, kao i pre četiri godine, ponovo odmjeriti snage u borbo za mesto u Bijeloj kući.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!