Privreda

Mtel postao 100 odsto vlasnik Blic.neta

Na osnovu zaključenog Ugovora o kupoprodaji, kompanija Mtel a.d. Banjaluka postala je 100 odsto vlasnik kablovskog operatera Blicnet d.o.o. Banjaluka, čime je dodatno osnažila svoju tržišnu poziciju u BiH. Ovim je okončana transakcija vezana za prenos vlasništva.

Blicnet, društvo sa ograničenom odgovornošću za telekomunikacije pruža usluge operatera mobilne i fiksne telefonije, internet servis provajdera (ISP), mrežnog operatera, pružaoca kablovskog TV servisa i sistemskog integratora na području BiH.

Loading...

Kompanija Mtel će korisnicima Blicneta omogućiti najsavremenije usluge, atraktivne ponude i akcije, koje u kontinuitetu nudi svim svojim korisnicima.

Strateški planovi kompanije Mtel, koji predviđaju i akviziciju kablovskih operatera, usmjereni ka pozicioniranju kompanije kao regionalnog lidera u oblasti telekomunikacija dio su globalnog trenda na telekomunikacionom tržištu. Iz tog razloga, kompanija Mtel uvjerena je da se radi o dobrom i dugoročno važnom poslovnom potezu.

Izvor
RTRS
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!