Politika

Kovačević: Stranke u Srpskoj trebaju biti jedinstvene o nacionalnim pitanjima

SNSD kao najveća politička partija u Srpskoj već ima formiran prijedlog sa kojim će izaći pred ostale partnere na razgovorima u utorak kod predsjednice Republike. Ovo je, uoči sastanka, saopštio portparol te stranke Radovan Kovačević.

Bez obzira na političke razlike, u ključnim trenucima, sve stranke u Srpskoj trebaju biti jedinstvene o nacionalnim pitanjima, stav je SNSD-a.

Loading...

– Sastanak u utorak je kod predsjednice Republike jako bitan jer moramo u ovoj situaciji da manifestujemo jedinstvo koje građani Republike Srpske očekuju od nas. Moramo da usaglasimo zajedničke zaključke i zajedničke korake za budući period – rekao je Kovačević.

Na poziv predsjednice Republike odazvaće se i PDP, čiji predsjednik Branislav Borenović poziva na politički moraturijum na podnošenje apelacija i okretanje trci u ekonomskom napretku. Nakon svake sramne odluke Ustavnog suda BiH, Narodna skupština Srpske daće jedinstven, legitiman i demokratski odgovor, mišljenje je Borenovića.

– Mislim da stranke iz Republike Srpske treba da imaju jedinstven stav i takvi sastanci sigurno mogu donijeti taj jedinstven stav i ja ću se odazvati – istakao je Borenović.

(SRNA)

Ključne riječi
Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!