Društvo

Radojičić: Nadam se da ukidanje Demofesta nije konačna odluka

BANJALUKA – Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke, danas je prokomentarisao vijest da se ove godine Demofest neće održati i rekao da se nada da to nije završena odluka, te da je grad već spremio potrebna sredstva.

Loading...

“Očekujem da to nije završna odluka, jer već sedam godina, od 2012. godine, u ovom periodu budu najave da neće biti Demofesta, a uvijek se na neki način organizuje. Grad Banjaluka je planirao u svom godišnjem budžetu i planu kulturnih manifestacija sufinansiranje i besplatno korištenje Kastela za potrebe ovog festivala kao i dodatna finansijska sredstva, sa naše strane je sve spremno. Nadam se da će organizator omogućiti organizovanje Demofesta i ove godine“, rekao je Radojičić.

Podsjetimo, organizatori su u petak saopštili da se popularni muzički festival Demofest neće održati ove godine, nakon 11 uspješnih izdanja.

“Ovo je poslovna odluka sa osnovnom idejom da probamo napraviti ‘Demofest’ dostupan svima i u svakom trenutku što bi rekli prodavci Internet bankarstva”, rekla je ranije Brankica Janković, direktor Demofesta.

POVEZANA VIJEST:

Ove godine nema Demofesta

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!