Kultura

ŠA ide dalje: Program ŠA Festa 2019

Partibrejkers, Let 3, TBF, Zoster, Vojko V, IRIE FM, Mort, Stuttgart Online, Mikri Maus Bvana i Sayana, samo su neka od imena koja će 9. i 10 avgusta 2019. godine napraviti odličnu žurku u Prijedoru na drugom po redu ŠA Festu.

„Naš festival je poseban jer takav jednostavno mora da bude zbog imena koje nosi i zbog cilja kome stremi. Ove godine ŠA Fest žurka za našeg Mikšu biće organizovana 9. i 10. avgusta u Ljetnoj bašti u Prijedoru. Prošla godina bila je dokaz da Prijedor zna da cijeni i poštuje svoje sugrađane, da njeguje uspomenu i da uživa u istinski kvalitetnoj muzici. Baš zbog toga odlučili smo da idemo dalje, da se još više širimo i otvorimo vrata jednoj lijepoj regionalnoj kulturnoj priči, uz naš motiv i ovogodišnji slogan festivala ŠA Goes On!“ – navode iz ŠA Fest organizacionog tima.

Loading...

Kako poručuju iz ŠA Festa, ovogodišnji „lineup“ pažljivo je osmišljen i vjeruju da će da zadovolji sve ukuse, a da pri tome ne odskače od onog u čemu bi uživao i Mikša. Nakon ovog veoma primamljivog programa festivala, ove godine organizacioni tim obećava i odličan DJ after party.

„Sve su ovo vodeća imena naše rock i hip-hop scene. Svi oni vrlo rado su se odazvali da učestvuju u još jednoj ŠA priči, a time smo osigurali i odličnu energiju koja će i ove godine biti prenešena sa pozornice Ljetne bašte“, naveli su organizatori.

Ovogodišnji festival biće upotpunjen i posebnom „ŠA ulicom“ u kojoj će se, kako organizatori kažu, „razmijenjivati umjetnost od trga do trga, od uha do uha i od oka do oka“. Posebno osmišljeni muzički i pozorišni stejdž i art kutak koji će ugostiti mnoga poznata muzička, glumačka i umjetnička imena, pretvoriće tih dana grad na Sani u kulturni centar regije.

Podsjećamo vas da je početkom ove godine osnovana i ŠA Fest organizacija te da će i ove godine glavni ciljevi ŠA Festa biti: sjećanje na Dalibora Popovića Mikšu, frontmena grupe Tattoo i akademskog slikara, promocija kulture, kao i podrška fondu koji pomaže mlade i neafirmisane umjetnike.

Za sve informacije posjetite vrlo aktivnu FB stranicu www.facebook.com/ShaFestival

ŠA GOES ON!

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!