Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Banjaluka

Utvrđen prijedlog programa rada gradskog parlamenta za 2020. godinu

26.11.2019.26.11.2019.Utvrđen prijedlog programa rada gradskog parlamenta za 2020. godinu

Kolegijum Skupštine grada Banje Luke, na današnjoj sjednici, jednoglasno je utvrdio prijedlog programa rada gradskog parlamenta za 2020. godinu sa ukupno 121 tačkom dnevnog reda.

  • Iduća, kao i ova godina, biće sa puno materijala što pokazuje da Gradska uprava radi zaista dobar posao, a mi kao parlament pratimo tu dinamiku i tempo. Kada uzmemo u obzir da će sa posljednjom sjednicom Skupštine grada u decembru biti realizovano preko 91 odsto planiranih materijala, to samo potvrđuje obim obavljenog posla i važnost sinhronizovanog djelovanja između Skupštine i Gradske uprave – rekao je predsjednik Skupštine grada Zoran Talić.

Osvrćući se na rad Skupštine u ovoj godini, Talić je rekao da je do sada razmatrano više od 360 tačaka dnevnog reda i 90 podtačaka.

  • Još čekamo zadnju sjednicu za ovu godinu na kojoj će biti preko 50 tačaka, tako da bismo imali razmatranih više od 400 tačaka tokom ove godine – zaključio je Talić.

Gradonačelnik Banje Luke, Igor Radojičić, ističe da je zadovoljan radom gradskog parlamenta.

  • Po učinku, imamo zaista uspješnu godinu iza nas. Gradska Supština je pratila i u suštini doprinijela ukupnom radu Gradske uprave i svemu što smo imali ispred nas kao plan i program rada. Ova godina je zaista bila uspješna kada je riječ i o radovima na terenu, ali i o investicijama – naglasio je Radojičić.

On je dodao da gradska administracija priprema materijale za zadnju ovogodišnju sjednicu, koja bi najverovatnije trebalo da bude održana 11. decembra, a o čemu će konačnu odluku donijeti skupštinski Kolegijum na sjednici u četvrtak.

 

Podijeli sadržaj? Facebook Google+ Twitter Pinterest

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Izdvojeno
Close
Back to top button