Banjaluka

Panoramskim busom na Banj brdo

Grad Banja Luka će i u novoj turističkoj sezoni organizovati prevoz na najpopularnije gradsko izletište – Banj brdo, a s obzirom na to da ni iz drugog pokušaja nije pronađen partner koji bi prevoz organizovao turističkim vozićem, prevoz će biti organizovan panoramski mini busom. Iz Odjeljenja za saobraćaj i puteve naglašavaju da će od ove godine panormaski mini bus morati imati rampu za ulaz lica sa invaliditetom, te će Banj brdo biti dostupno i ovom dijelu stanovništva.

Loading...

– Ovih dana očekuje se ponovno objavljivanje javne nabavke i ukoliko se javna nabavka uspješno okonča, prevoz bi započeo za Dan grada – 22.aprila i trajao bi sve do 30. septembra. Trasa vožnje je predviđena od fabrike obuće „Bema“ (okretište autobuske linije br. 13) do spomenika na Banj brdu, i to radnim danom od 15.00 do 20.00 časova, a subotom i nedjeljom od 9.00 do 20.00 časova – objašnjavaju iz nadležnog odjeljenja.

Cijena karte će iznositi 1 KM u jednom smjeru,  a za djecu do 5 godina vožnja će biti besplatna.

Podsjećamo da je organizovani prevoz na Banj brdo naišao na veoma dobre reakcije naših sugrađana. Prema podacima za prošlu godinu, u periodu od kraja jula do septembara u kojem je saobraćao bus, uslugu  je koristilo više od 7.000 građana.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!