Magazin

Dnevni horoskop za 14. juni 2018: Bik zavodi jednu Škorpiju, Strijelac bijesan, Ribe, budite obazrive u kontakstu sa jednom Vodolijom…

Evo šta su vam danas zvijezde predvidjele za svaki horoskopski znak:

Ovan se oslanja na saradnike, Blizance zamara osoba u znaku Lava, Rak od partnera digao ruke, Lav bježi od problema u vesela društva, pred Djevicom nove lekcije, Vagu prati loše raspoloženje, Škorpija ne želi pomoć, Jarcu posla preko glave, Vodolija kusa čorbu koju je sama pripremila.

OVAN
POSAO: Volite da radite jer smatrate da je u tome srž vašeg trenutnog fokusa, kroz koji dobijate mnogo više nego obično. Imate saradnike na koje se možete osloniti i koji će vam mnogo više popmoći nego da sami završavate započeti posao.
LJUBAV: Još uvijek samo razmišljate o eventualnoj promjeni emotivnog statusa. Možete da osjetite da još nije vrijeme za nešto konkretno jer je suprotna strana pasivna.
ZDRAVLJE: Zadovoljavajuće.

BIK
POSAO: Ukoliko se bavite izdavaštvom očekujte veći finansijski priliv koji niste mogli dobiti minulih dana. Sve u svoje vrijeme – je pravilo u čiju istinitost ste se bezbroj puta uvjerili. Ne morate u poslovnom okruženju da ulazite u raspravu oko sitnica koje vam prave samo blokadu.
LJUBAV: Ukoliko je u fokusu jedna Škorpiju, vi ćete tek za par dana napraviti ćete značajniji korak do zbližavanja sa njom. Trenutno pravite dobru strategiju zavođenja. Budite opušteniji.
ZDRAVLJE: Mogući bolovi u predjelu vrata.

BLIZANCI
POSAO: Bavite se svojim temama. Imate odličnu energiju planeta koje vam daju dodatnu energiju za ono što ste započeli kroz priču od ranije. Ne morate da se dezavuišete nepotrebnim pričama i savjetima jednog Lava koji može da vam pokvari dan.
LJUBAV: Oni koji su rođeni u trećoj dekati mogu biti u odličnom emotivnom ambijentu. Možete da se zaljubite kao nikada ranije. Rasterećenje se uviđa za nekoliko dana.
ZDRAVLJE: Problemi sa disajnim organima.

RAK
POSAO: U moptu problema, danas bi na površinu mogao da ispliva još jedan. Sretna okolnost što su teški dani na izmaku. Zvijezde vam sugerišu da se strpite još malo. Za to vrijeme bavite se isključivo sobom i primarno onim idejama koje ste pomalo zapostavili.
LJUBAV: Nemate danas posebna dešavanja u ljubavnom segmentu. Kao da ste umotni od svega… Od partnera ste digli ruke, postaje vam svejedno…
ZDRAVLJE: Psiha vam je još uvijek naglašena.

LAV
POSAO: Volite da se družite i ne želite da propustite ni jednu moguću priliku da izađete u veće društvo, u kojem ćete moći da se opustite i smijete. Ne želite da se žalite na trenutne probleme jer ste isuviše pozitivni za tako nešto.
LJUBAV: Ukoliko imate partnera pored sebe, to je izlazna situacija koju trenutno možete da ostvarite. Bit ćete dovoljno u svome fokusu.
ZDRAVLJE: Pazite se stresa.

DJEVICA
POSAO: Još uvijek niste u sladu sa sobom. To važi najviše za one koji su rođeni u prvoj dekadi. Ostali će imati ovaj problem tokom narednog perioda. Morate da naučite lekciju koja vas opominje da su na red došle nove lekcije koje morate da položite.
LJUBAV: Niste sami, i to je vaša najbolja strana. Imate dovoljno toga što vam se pruža trenutno na polju emocija. Ovakve prilike se rijetko ponavljaju.
ZDRAVLJE: Bez promjena.

VAGA
POSAO: Ukoliko ste student koji ima u planu da polaže ispit možete biti danas sretne ruke. Imate odlične aspekte koji vas podržavaju u na tom putu. Iskoristite ovaj odličan aspekt koji vam se nudi kroz pokretačku energiju.
LJUBAV: Ne bavite se toliko emotivnim životom koliko sa sobom. Ponekad ste u lošem raspoloženju koje vam se čini neprolaznim.
ZDRAVLJE: Pazite se u saobraćaju.

ŠKORPIJA
POSAO: Podrška od majke ili prijatelja će vam se danas učiniti dosta suvišnom. Volite da budete u svome ambijentu i sami sa sobom. Morate da pazite na trenutne aspekte koji vam prave nešto lošiji ambijent.
LJUBAV: Ukoliko ste duže u braku ne upupštajte se u veće svađe. Ukoliko je pored vas jedna Djevica ne morate da se dezavuišete nepotrebnim stvarima koje čujete od te osobe.
ZDRAVLJE: Povišena temperature.

STRIJELAC
POSAO: Kanal koji vam se protežira na polju posla je pomalo loše postavljen jer vi uviđate dovoljno problema na finansijskoj strain, a vi opet ovim problemom nećete previse da se bavite. Volite da se opuštate i da se ne dezavuišete, prema vašem mišljenju, trenutno nepotrebnim stvarima.
LJUBAV: Više se bavite sobom, nego sa partnerom koji vam danas predstavlja kočnicu u trenutnom ambijentu koji vam se pruža.
ZDRAVLJE: Imate puno bijesaa i nervoze u sebi.

JARAC:
POSAO: Vaše polje karijere je trenutno dosta otežano. Uviđate da mnogo više radite, a dobijate samo mrvice. Drugi su sa mnogo manje napora dobili ono što ste vi u suštini trebali davno da imate. Vaš put je dosta temeljan.
LJUBAV: Ukoliko ste se zaljubili u jednog Raka ne očajavajte ukoliko ova osoba trenutno ne obraća pažnju na vas. Morate da budete dovoljno hrabri da izdržite mnogo toga u svome emotivnom životu.
ZDRAVLJE: Pazite na imunitet.

VODOLIJA
POSAO: Ukoliko ste osoba koja ne trpi autoritet ne morate da se dezavuišete činjenicom da su se stvari dosta dugo krčkale I da je vrijeme da tu čorbu probate. Neke činjenice su na mjestu i ne morade da ih forsirate na silu. Same će da isplivaju.
LJUBAV: Ukoliko ste sami danas ne morate da se upuštate u nešto više. Pravite sitne korake koje vam određuje planeta Merkur
ZDRAVLJE: Smanjite unos slatkiša.

RIBE
POSAO: Ukoliko je polje inostranstva nešto što vam trenutno pravi problem ne očajavajte, jer su to stvari prolaznog karaktera. Vaš stil mnogi kopiraju, ali ne uspijevaju u tome. Jedino vi na ovom polju dobro plivate.
LJUBAV: Ne želite da brzo mijenjate stvari u ovom segment. Sa partnerom danas nastojte da budete opušteniji. Budite obazrivi u kontaktima sa jednom Vodolijom.
ZDRAVLJE: Čuvajte se povreda.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!