Društvo

Davor Dragičević: Ifet Feraget će nastaviti posao i nakon 7. aprila (VIDEO)

U centru Banjaluke i dalje traje borba za istinu i pravdu. Davor Dragičević i okupljeni građani na Trgu Krajine ponovo su pitali ko je ubio Davida?

Već 266 dana građani Banjaluke zajedno sa Davorom Dragičevićem stoje na Trgu Krajine tražeći odgovor na samo jedno pitanje. Otac ubijenog mladića je uoči odlaska na ispitivanje u Okružno javno tužilaštvo istakao da će svima biti jasno šta misli o radu te institucije.

– Sutra će svi čuti šta mislim o Okružnom javnom tužilaštvu u Prijedoru. Svi će čuti šta mislim o toj zločinačkoj organizaciji, naveo je Davor.

Davidov otac Davor zahvalio se svima koji ga svih ovih mjeseci podržavaju u njegovoj borbi za istinu i pravdu. Zahvalan je i advokatu Ifetu Feragetu koji će, kako kaže, nastaviti pravnu borbu i nakon 7.aprila.

– Ifet Feraget će nastaviti posao i nakon tog dana. Ništa se do 7. aprila pravno neće desiti u ovoj državi. Niko neće biti uhapšen. Oni će se i dalje bahatiti i bogatiti. Međutim, neće moći tako dugo. Ili Davor Dragičević ili ubice i zločinci Davida Dragičevića, naglasio je Davor.

Budući da institucije ni osam mjeseci nakon ubistva Davida Dragičevića nisu otkrile imena ubica i saučesnika, članovi grupe Pravda za Davida iz dana u dan šalju jasnu poruku institucijama.

Sa Trga nećemo otići, dok god se oni koji su umiješani u, kako kažu, organizovano ubistvo dvadeset-jednogodišnjeg studenta ne dovedu pred lice pravde – poručeno je sa Trga Krajine.

Izvor
BN
Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!