Sport

Mandžukić u Juventusu do 2021. godine

Golgeter Juventusa Mario Mandžukić potpisao je danas novi ugovor i u Torinu će ostati do 2021. godine, saopštio je šampion Italije.

Loading...

Hrvatski fudbaler nagrađen je povećanjem plate na 5,5 miliona evra po sezoni, što je za milion više u odnosu na prethodnu saradnju, bez obzira što još uvijek nije postigao gol u ovoj godini.

Ipak, čelnici “Stare dame” nisu zaboravili važne pogotke ove sezone u velikim utakmicama protiv Rome, Intera, Napolija, Lacija…

Mandžukić je u sezoni bio starter na 22 utakmice u Seriji A i važan član ekipe Masimilijana Alegrija koja juriša na novi Skudeto, ali i na Ligu šampiona gdje je čekaju dueli u četvrtfinalu sa Ajaksom.

Mandzukić je u Juventus stigao 2015. godine iz Atetiko Madrida, a tokom karijere igrao je još za Bajern, Volfzburg, Dinamo iz Zagreba, Marsoniju i Zagreb.

Sa 33 gola drugi je strijelac u istoriji reprezentacije Hrvatske, iza Davora Šukera (45), od koje se oprostio poslije srebrne medalje na Mundijalu u Rusiji gdje je tri puta bio strijelac – protiv Engleske u polufinalu (2:1) i Francuske u finalu (2:4).

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!