Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Sport

Borac danas gostuje u Foči kod Sutjeske

U Foči će domaćin Sutjeska na otvaranju 21. kola Prve lige RS dočekati Borac iz Banjaluke. Ovaj meč će biti poseban za trio “crveno-plavih”, kojem je Sutjeska matični klub.

Trener Darko Vojvodić i fudbaleri Vladan Danilović i Nikola Mojović sa posebnim emocijama ulaze u ovaj susret, koji je samo jedan u nizu do konačnog cilja, a to je titula prvaka RS koja garantuje i plasman u BHT Premijer ligu BiH.

“Sigurno da određene emocije postoje. Sutjeska je moj matični klub i sigurno da ima emocija, ali ostavićemo ih po strani. Naš cilj je da pobijedimo pa ćemo se družiti poslije utakmice”, rekao je Mojović i dodao:

“Očekuje nas teška utakmica. Foča je sama po sebi uvijek vruć teren, tako da nam neće biti lako. Interesuju nas samo tri boda i samo o tome razmišljamo. Atmosfera u ekipi je odlična, spremni smo i nema nikakvih prepreka da ne dođemo do pobjede”.

Susret se igra danas od 16 časova, dok su ostali mečevi ovog kola na programu u subotu.

“Za nas je ovo važna utakmica kao i sve do sada. Sutjeska je mlada, talentovana ekipa koja uvijek ima dobrih, kvalitetnih igrača. Pozivam publiku u Foči da dođe i da uživa u fudbalu, a nadam se našoj pobjedi”, izjavio je trener ekipe iz Platonove ulice.

Parovi 21. kola: Danas: Sutjeska – Borac. Subota: Drina – Tekstilac, Kozara – Željezničar Sport tim, Sloboda MG – Rudar Prijedor, Slavija – Modriča, Sloga GC  – Podrinje Janja. Svi mečevi igraju se s početkom od 16 časova. Poredak: Borac 51, Sloga GC 43, Rudar Prijedor 33, Željezničar Sport tim 30, Kozara 26, Podrinje 26, Slavija 23, Tekstilac 23, Drina 21, Modriča 20, Sutjeska 18, Sloboda MG 17.

Izvor

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button