Hronika

Drvar: Dan žalosti zbog smrti djevojčice

U opštini Drvar danas je dan žalosti zbog smrti maloljetne Melani Zorić koja je podlegla povredama zadobijenim u nedavnoj saobraćajnoj nesreći u ovom mjestu, rekla je Srni načelnik opštine Dušica Runić.

Ona je dodala da su sva pravna i fizička lica na području opštine dužna da usaglase aktivnosti sa ovom opštinskom odlukom.

Portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Livanjskog kantona Ivica Vrdoljak rekao je ranije Srni da su u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila 31. marta, teško povrijeđeni jedanaestogodišnje dijete iz Drvara i majka čiji su inicijali M.Z. /44/ kada je dijete pokrenulo automobil koji je potom udario u metalnu ogradu.

Povrijeđenima je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja u Drvaru, nakon čega su oboje prevezeni u kantonalnu bolnicu u Livno.

Djevojčica je potom u teškom stanju bila prebačena u Klinički-bolnički centar u Splitu, gdje je i preminula u srijedu, 3. aprila.

(SRNA)

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!