Banjaluka

U prvom dijelu akcije uređenja grada prikupljeno 308 tona otpada

U prvom dijelu akcije proljećnog čišćenja i uređenja grada prikupljeno je 308 tona otpada, saopšteno je iz Odjeljenja za komunalne poslove. U ovom odjeljenjz ističu da podatak o količini prkupljenog otpada pokazuje da je akcija čišćenja i uređenja grada naišla na veliki odziv građana i pokazala svoju punu opravdanost.

U prvom dijelu akcije, koji je trajao do 3. aprila, otpad su mogli da odlože u posebno postavljene kontejnere građani sa područja gradskih mjesnih zajednica na desnoj obali Vrbasa i seoskih mjesnih zajednica koje gravitiraju magistralnom putu Banja Luka – Jajce i platou Manjače.

Podsjetimo, u toku je drugi dio akcije, a do 17. aprila, akcija će se sprovoditi u gradskim mjesnim zajednicama na lijevoj obali Vrbasa i seoskim mjesnim zajednicama koje gravitiraju  magistralnom putu Banja Luka – Prijedor i putu Banja Luka – Bronzani majdan. Građani koji žele da odlože kabasti otpad mogu se obratiti na dežurne telefone Odjeljenja za komunalne poslove broj: 051/244-593, 051/244-444, lokal 775, 774 i 768, kako bi dobili informaciju o mjestima odlaganja i terminima odvoženja otpada.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!